Advokat Norrköping

Ett tryggt val av jurist

Om oss

Vi erbjuder juridiska tjänster inom både humanjuridik och affärsjuridik. Detta innefattar exempelvis områden som skatterätt och familjejuridik. Givetvis kan vi även företräda dig i brottsmål.

Vår målsättning är att tillhandahålla juridisk hjälp i livets alla skeden - allt från att hjälpa företag med att skriva tydliga och hållbara kontrakt till att hjälpa familjer att skifta arv efter en avliden släkting. Med god juridisk rådgivning kan du skydda dig själv och dina tillgångar för framtiden. Hör av dig till oss så berättar vi mer om de åtgärder man kan använda sig av, såsom att skriva testamente, upprätta ett äktenskapsförord eller välja försäkringar för att trygga sina tillgångar. Vi har även erfarenhet av att hjälpa personer som planerar att flytta utomlands med både praktiska angelägenheter och skattefrågor.

För oss är långvariga kundrelationer viktiga. För att kunna förstå och verkligen sätta oss in i ditt ärende tar vi oss tid att lära känna dig och dina förutsättningar. Det är viktigt att man känner sig trygg med och har förtroende för sin jurist.

Som företagare kan det ofta uppstå juridiska frågetecken i olika situationer. Det är mycket vanligt att man känner sig osäker på regler kring skatterätt eller vad som gäller vid marknadsföring och ingående av avtal. Med vår mångåriga erfarenhet av att hjälpa små och medelstora företag inom dessa områden erbjuder vi kvalificerad juridisk hjälp och vill gärna bli er långtida samarbetspartner för alla juridiska frågor. Det är oumbärligt för ett företag att ha en advokat eller jurist som man kan ringa för att snabbt få svar på sina frågor.

Vår juristutbildning har vi genomfört vid Uppsala Universitet, grundat år 1477. Som Sveriges äldsta universitet har den juridiska fakulteten i Uppsala etablerat sig som en mycket väl ansedd juristutbildning. Du får alltså tillgång till en jurist med gedigna grundkunskaper som kombineras med lång erfarenhet inom de olika juridiska områden vi är verksamma inom. Med våra breda kunskaper kan du utnyttja våra juristtjänster såväl personligen som i affärsvärlden.

Våra lokaler i Norrköping hittar du centralt på Södra Promenaden 140. Vi har även kontor i Linköping och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om ditt företag har flera filialer.

 

Vänd dig till oss idag för att få hjälp med ditt ärende.